Schoonheidsspecialist Doetinchem

U zocht een Schoonheidsspecialist te Doetinchem? Dan heeft u deze gevonden! Mijn naam is Sanne Gotink, 21 jaar uit Doetinchem. Sinds begin 2020 heb ik mijn eigen schoonheidssalon opgezet. Deze schoonheidssalon is gevestigd in de nieuwbouwwijk Wijnbergen in Doetinchem. 

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste, wimper -en wenkbrauwstyliste. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. 

 

Schoonheidsspecialiste Sanne

Biedt een breed scala aan gezichtsbehandelingen. Een prachtige salon, gespecialiseerd in wimpers, wenkbrauwen en huidverzorging. Met een breed scala aan kwalitatieve en betaalbare behandelingen waardoor er altijd zonder twijfel zichtbaar resultaat zal zijn.

Schoonheidsspecialist Doetinchem biedt nog meer

Naast de standaard gezichtsbehandelingen biedt ik namelijk ook specifieke gezichtsbehandelingen aan. Verder kunt u ook bij mij terecht voor make-up, wimpers en wenkbrauwen. Natuurlijk kunt u ook altijd cadeaubonnen kopen. Leuk om te geven en om te krijgen!

Yon-Ka

In mijn salon werk ik met producten van het merk Yon-Ka. Yon-Ka gebruikt de kracht van etherische oliën en plantenextracten in combinatie met actieve bestanddelen zoals hyaluronzuur, vitamine C, polyfenolen, peptiden en fruitzuren, om huidveroudering en verschillende schoonheidsproblemen aan te pakken. De professionele verzorgingsproducten van Yon-Ka bieden een perfecte combinatie van cosmetische eisen, deskundigheid en instrumentele technieken en maken het mogelijk om de schoonheid van iedere vrouw te accentueren door haar een prachtige stralende huid te geven, op welke leeftijd dan ook.

Bent u nu ook zo nieuwsgierig geworden naar één van de behandelingen in de salon? Boek direct een van de heerlijke gezichtsbehandelingen of laat uw wimpers en wenkbrauwen doen! Dit kan online via de online planmodule op de website, maar bellen mag natuurlijk ook. U vindt de planmodule pop-up widget rechts onder aan de website (maak afspraak). 

Tot snel! – Liefs Sanne Gotink

SANNE Schoonheidssalon – Schoonheidsspecialist Doetinchem

 

Schoonheidsspecialiste Doetinchem

Bent u benieuwd naar het gehele aanbod behandelingen en de prijzen hiervan? Bekijk dan hier de prijslijst!