Reviews

SANNE Schoonheidssalon
5.0
Based on 13 reviews
aangedreven door Facebook
Lieke Overbeek
Lieke Overbeek
2021-03-20T15:43:49+0000
Mega aanrader! Alles wordt duidelijk uitgelegd en in overleg gedaan. Ontzettend blij met het resultaat! Sanne... bedankt! ❤️✨lees meer
Kelly Huijs
Kelly Huijs
2021-03-11T12:42:39+0000
Het is altijd weer een feestje om bij Sanne te zijn geweest! Iedere vier weken kom ik terug voor verschillende... behandelingen. Ze is erg professioneel, gaat voor perfectie en het is altijd gezellig.lees meer
Fabienne Welling
Fabienne Welling
2021-03-10T13:41:47+0000
Sanne is erg professioneel en legt alles goed uit! Tevreden met het resultaat!
Martine Bijenhof
Martine Bijenhof
2021-03-10T12:30:07+0000
Inmiddels ben ik vaste klant bij Sanne. Iedere keer weer een top resultaat. Van lashlift tot gezichtsbehandeling, Sanne... gaat voor perfectie. En ondertussen heeft ze ook nog tijd voor een gezellig praatje. Super fijn dat ze nu weer kan behandelen, ik heb haar echt gemist!lees meer
Lotte Giesen-Haarhuis
Lotte Giesen-Haarhuis
2020-10-28T19:25:08+0000
Net thuis van een gezichtsbehandeling van SANNE. Wat een heerlijke ervaring! Sanne gaat zeer professioneel te werk,... legt tussendoor uit wat ze doet en geeft bruikbare tips. De mooie salon en de fijne muziek op de achtergrond maken het plaatje compleet. Ik ben weer helemaal fris en zen 🙂 Een echte aanrader!!lees meer
Demi Hermans
Demi Hermans
2020-10-27T12:15:47+0000
Ik kom graag bij Sanne Schoonheidssalon. Sanne is professioneel in haar werk en luistert daarnaast naar de wensen van... de klant. Ze legt uit wat ze doet tijdens de behandeling, erg prettig! Ik kom altijd super tevreden terug na een wenkbrauw behandeling of een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling, waarvan je helemaal tot rust komt. Top salon!!lees meer
Esther Hengeveld
Esther Hengeveld
2020-10-24T06:20:08+0000
fijn advies, vriendelijkheid, heel netjes en precies! Ik vind Sanne echt een aanrader! 😊
Romy van Uem
Romy van Uem
2020-10-22T17:20:06+0000
Regelmatig bij Sanne geweest voor een gezichtsbehandeling. Ga altijd erg tevreden en ontspannen de deur uit. Daarbij... legt Sanne uit wat zij doet tijdens de behandeling en luistert naar de wensen! 🤩lees meer
Anouk Van Der Werf
Anouk Van Der Werf
2020-10-22T17:05:44+0000
Altijd super tevreden over mijn wenkbrauwen als ik bij Sanne ben geweest. Een professionele schoonheidsspecialiste die... luistert naar je wensen. Daarnaast ook erg gezellig🤩 Zeker een aanrader! ✨lees meer
Nienke Pieper
Nienke Pieper
2020-07-07T07:57:59+0000
Vorige week heb ik mijn wimpers laten liften en verven bij Sanne. Daarnaast heeft zij mijn wenkbrauwen echt héél mooi... gedaan. Het resultaat van beide behandelingen is prachtig en ik geniet er nog elke dag van! Zeker een aanrader, want naast het professionele en mooie resultaat is Sanne ook erg gezellig 😊lees meer
Sanne Aalbers
Sanne Aalbers
2020-06-20T14:11:31+0000
Vandaag een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Zeker een aanrader! 😊👍
Lisette Bolk
Lisette Bolk
2020-05-26T14:09:18+0000
Super fijne gewonnen lash lift gehad! Sanne legt goed uit wat ze doet terwijl ze bezig is met de behandeling. Fijne... rustgevende ruimte & fijne communicatie. Ik kom zeker terug 🤩lees meer
Jeni Van Aken
Jeni Van Aken
2019-12-17T16:48:15+0000
Sanne is erg professioneel, gezellig & luistert goed naar de wensen. Ze heeft bij mij een prachtige set... wimperextensions gezet en bijgevuld. Erg blij mee! ✨🥰👍🏻lees meer
Debbie de Bree
Debbie de Bree
2019-12-11T12:23:46+0000
Gezelligheid en genieten staan voorop bij een bezoekje aan de salon!Na elk bezoekje heel erg blij met weer mooie en... verzorgde nagels en wenkbrauwen! 🥰lees meer
Alida Ververs
Alida Ververs
2019-10-16T15:55:52+0000
Goed, netjes, mooi, op en top, perfection tot in de details!
Lisa Gotink
Lisa Gotink
2019-10-10T11:31:45+0000
Een kundige schoonheidsspecialist!Ik ben altijd erg tevreden over mijn wenkbrauwen! En een massage is ook aan te... bevelen.lees meer
Volgende beoordelingen