Wimper styling

Lash Lifting, oftewel het krullen van de wimpers, is een behandeling waarbij ik jouw wimpers zo natuurlijk mogelijk lift om ze extra volume geven. Gedurende deze lash lifting behandeling worden jouw wimpers met behulp van een zachte mal gelift met een product die zorgt dat de wimpers in deze nieuwe vorm blijven staan. Als dit klaar is wordt een extra crème op de wimpers aangebracht om ze nog meer volume te geven. Hierdoor ga je met lange, volle, natuurlijke gekrulde wimpers naar huis.

Om het beste resultaat uit de behandeling te halen wordt aangeraden tevens de wimpers te laten verven. Hierdoor zien jouw wimpers er extra mooi uit! Door deze behandelingen te combineren hoef je thuis geen mascara of wimperkrullers te gebruiken!
Na de Lash Lift behandeling blijven de wimpers ongeveer zes weken in de mooie vorm staan. Hierna zal de krul in je wimpers verdwijnen. Lash Lifting is niet schadelijk voor je eigen wimpers, hierdoor kun je na de zes weken gerust terug komen om de behandeling opnieuw uit te laten voeren!

Maak een afspraak! Ik ontvang u graag in mijn salon te Doetinchem.

Bij one by one wimperextensions wordt er op elk natuurlijke wimpertje één wimperextension geplaatst. Hierdoor krijgt u een mooi en natuurlijk effect. Doordat de wimpertjes groeien, valt de wimperextension op natuurlijke wijze uit. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat er geen schade wordt toegebracht aan uw wimpers.

Een nieuwe behandeling zal maximaal 120 minuten duren. Het bijwerken van een set* zal maximaal 90 minuten duren. 

*Alleen bijwerken mogelijk wanneer de set ook hier geplaatst is!

Schoonheidssalon Doetinchem