Gezichtsbehandeling

Heb jij last van een onrustig, gevoelig of droge huid en heb jij al van alles geprobeerd om dit onder controle te krijgen? Kom langs voor een gezichtsbehandeling in mijn salon te Doetinchem.

Ik werk met het merk Yon-ka. Zelf heb ik een heel gevoelige huid en werkt Yon-ka super. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het merk zo natuurlijk mogelijk is. Yon-ka zet zich ook in voor goede doelen. Met de producten van Yon-ka kan ik (bijna*) iedereen een prachtige en stralende huid geven, op welke leeftijd dan ook. Lees hieronder welke behandeling bij u past. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact opnemen en help ik u daar graag bij.

*m.u.v. probleemhuiden.

Type gezichtsbehandeling Doetinchem

Ik bied 3 verschillende behandelingen aan. De meest gekozen behandeling is de basis behandeling. De eerste keer kun je het zien als een kennismaking, hierin bespreken we de wensen van de klant en wordt er gekeken naar de huid. Hierdoor komen we samen tot de juiste behandeling. Deze wordt ook meteen uitgevoerd. Denk hierbij aan een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, modelleren van de wenkbrauwen, serums, maskers en crèmes.

Onzuivere huid

Ik bied ook een behandeling aan speciaal voor de onzuivere huid. Bij deze behandeling wordt gekeken naar de huidproblemen. Er wordt advies gegeven en er wordt gekeken naar de huidverzorging. Vervolgens wordt er tijdens de behandeling gewerkt met producten die speciaal zijn voor de onzuivere huid. Bij deze behandeling gaan we de huid reinigen en voeden.

Ontspanningsbehandeling

Tot slot bied ik een gezichtsbehandeling aan speciaal voor het ontspannen van de huid. Deze behandeling is ideaal voor diegene die gestrest is en de huid wel een opfrisser kan gebruiken. Er wordt vooral gebruik gemaakt van kalmerende en hydraterende producten. Daarbij wordt de meeste tijd het gelaat (inclusief nek en schouders) gemasseerd zodat de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Kijk voor de actuele prijzen op de prijslijst.

Gezichtsbehandeling Doetinchem? Kom langs bij SANNE Schoonheidssalon!
Bent u benieuwd naar de prijs van een gezichtsbehandeling? Bekijk de prijslijst!