Gezichtsbehandeling

Heb jij last van een onrustig, gevoelig of droge huid en heb jij al van alles geprobeerd om dit onder controle te krijgen? Kom langs voor een gezichtsbehandeling in mijn salon te Doetinchem.

Ik werk met het merk Yon-ka. Zelf heb ik een gevoelige huid en werkt Yon-ka super. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het merk zo natuurlijk mogelijk is. Yon-ka zet zich ook in voor goede doelen. Met de producten van Yon-ka kan ik (bijna*) iedereen een prachtige en stralende huid geven, op welke leeftijd dan ook. Lees hieronder welke behandeling bij u past. Mocht u er niet uitkomen kunt u altijd contact opnemen en help ik u daar graag bij.

*m.u.v. probleemhuiden.

Sanne Schoonheidssalon Doetinchem

BASIS (40 minuten) €35,00

De basis gezichtsbehandeling is bedoeld voor de ontspanning. Hierbij gaat het om een behandeling bestaande uit een oppervlakte reiniging, peeling, gezichtsmasker, masker en gezichtsmassage. Wanneer je veel stress ervaart of gewoon even een momentje voor jezelf wilt, is dit de juiste behandeling! 

ANTI AGE (50 minuten) €45,-

Je huid verandert, we worden ouder. De huid vernieuwd zich continue, wanneer je ouder wordt verloopt dit proces trager. De huid voelt droog, dit komt doordat de huid meer vocht verliest. Hierdoor ontstaan bijvoorbeeld rimpels (in een vroeg stadium vaak droogtelijntjes).

Tijdens de anti-age behandeling wordt er gekeken naar de elasticiteit van de huid. De huid wordt gereinigd, vervolgens een peeling, anti-age serum en een bindweefselmassage van het gelaat. Bindweefselmassage is een intensieve massage, het zorgt voor een betere doorbloeding en de afvalstoffen worden daardoor beter afgevoerd. Dit alles zorgt er voor dat de huid weer gaat stralen en fijne lijntjes/rimpeltjes vervagen. Voor het gewenste resultaat moet deze behandeling in kuurverband. 

HYDRATE (60 minuten) €50,-

De hydratatie behandeling is gericht op de vochtarme huid. De behandeling start met een reiniging en peeling. Vervolgens wordt er gebruikt gemaakt van het koeldamp apparaat van YON-KA. Door middel van koude nevel wordt de huid van buitenaf optimaal gehydrateerd. Daarnaast wordt de huid gevoed en gehydrateerd met een hydratatie serum, masker en dagcrème. Heb jij last van een trekkerige, droge, glansloze of doffe huid? Dan is dit de juiste behandeling voor jou!

ACNÉ (70 minuten) €60,00

Acné, een vaak voorkomend huidprobleem.. Verstopte poriën, mee-eters, onderhuidse ontstekingen etc. Met de acné behandeling wordt er gewerkt met de juiste reinigingsproducten. Er bestaat geen standaard acné behandeling, deze wordt op maat gemaakt. De huid wordt gereinigd en gekalmeerd. Daarnaast krijg je nog tips hoe je zelf thuis je huid schoon en rustig kunt houden. Voor het gewenste resultaat zijn vaak meerdere acné behandelingen nodig in een korte periode. Wanneer jij last heb van een onzuivere huid is dit de juiste behandeling!

Kijk voor de actuele prijzen op de prijslijst.

Gezichtsbehandeling Doetinchem? Kom langs bij SANNE Schoonheidssalon!
Bent u benieuwd naar de prijs van een gezichtsbehandeling? Bekijk de prijslijst!